Un accident a avut loc în urmă cu puțin timp, în cartierul clujean Mănăștur. Implicate sunt două șoferițe, de 40 rezpectiv 24 de ani. DIn primele informații reiese faptul că niciuna nu consumase alcool.

Potrivit IPJ Cluj, La data de 18 mai, în jurul orei 08.40, la intersecția străzilor Aleea Retezat-Mehedinți, s-a produs un eveniment rutier în următoarele împrejurări: O conducătoare auto în vârstă de 40 de ani, din Cluj-Napoca, care se deplasa pe strada Aleea Retezat, ajunsă la intersecție cu strada Mehedinți și efectuând virajul la stânga, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa pe strada Mehedinți către strada Izlazului, condus de o tânără de 24 de ani, din municipiul Cluj-Napoca.

În urma impactului, autoturismul condus de tânară a fost proiectat într-un autoturism parcat. Evenimentul s-a soldat cu rănirea tinerei de 24 de ani, aceasta fiind transportată la o unitatea medicală în vederea acordării îngrijirilor de specialitate. Conducătoarele auto au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

coral