Un accident rutier a avut loc între un autoturism și o motocicleta, pe Bulevardul Muncii din Cluj-Napoca. 

„ISU Cluj a fost solicitat să intervină la un accident rutier, pe b-dul Muncii, in Cluj-Napoca,  autoturism cu motocicleta, 2 victime. La acest eveniment a intervenit Det.1de pompieri Cluj-Napoca, cu 1 autospeciala descarcerare si o ambulanță SMURD, plus o ambulanță SAJ. Ambele victime au fost transportate la spital. Nu a fost nevoie de manevre de descarcerare”, au trasmis reprezentanții ISU Cluj.

„La data de 20 august a.c., în jurul orei 09.30, poliția a fost sesizată cu privire la faptul că, la intersecția străzilor B-dul Muncii și Silvaniei, s-a produs un eveniment rutier, între un autoturism și un moped.

Din primele informații, un conducător auto în vârstă de 20 de ani, din Viișoara, care se deplasa pe Bulevardul Muncii, din direcția străzii Oașului, ajuns la intersecție cu strada Silvaniei, ar fi intrat în coliziune cu un moped, care se deplasa pe sensul opus.

Ca urmare a evenimentului au fost rănite două persoane, respectiv conducătorul mopedului, un bărbat de 35 de ani, și pasagera acestuia, o femeie de 32 de ani, cei doi fiind transportați la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate.

În urma testărilor cu aparatul etilotest, a rezultat faptul că cei doi conducători nu consumaseră băuturi alcoolice”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj,

coral