În data de 24 noiembrie, în jurul orei 00.15, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Comunală Feleacu au intervenit la un eveniment rutier cu pagube materiale care a avut loc pe Centura Ocolitoare Cluj-Napoca Est. La faţa locului a fost identificat conducătoril auto în persoana unui bărbat de 24 de ani din comuna Feleacu, judeţul Cluj, care a lovit un stâlp cu indicator rutier. 

În urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că bărbatul nu deţine permis de conducere şi se află sub influenţa băuturilor alcoolice, respectiv având o concentraţie de peste 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat, conform rezultatului testării cu aparatul etilotest. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

coral