Un grav accidet de circulație, soldat din fericire doar cu daune materiale, a avut loc în cursul zilei miercuri, pe Varianta ocolitoare a Clujului.â

Potrivit IPJ, la data de 27 iulie a.c., în jurul orei 14.30, polițiștii au intervenit la un accident rutier produs pe Varianta de Ocolire Cluj Nord-Est, la km 15+700m.

Din primele informații, un ansamblu de vehicule (format din autocamion și remorcă), condus de un cetățean sârb, care se deplasa înspre localitatea Vâlcele, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism care circula pe aceeași direcție, condus de un bărbat în vârstă de 33 de ani, din județul Mureș. În urma impactului, autocamionul ar fi pătruns pe sensul opus de mers, unde ar fi intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule (format din cap tractor și semiremorcă), condus de un bărbat în vârstă de 27 de ani, din Republica Moldova.

Conducătorii autocamioanelor au necesitat îngrijiri de specialitate, fiind transportați la o unitate medicală. Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative.

 

coral