Actorul clujean Bob Rădulescu a dezvăluit o nouă problemă pe care o are. Și de această dată țintește în demagogia primarului Emil Boc, care le spunea clujenilor să ducă molozul la punctele gratuite, nu pe câmpuri. Ei bine, nu se mai preia moloz. 

”-Și ce sa fac, dom'le, cu molozul? Să-l duc să-l vărs la primar pe birou? Fu**-i dumniezo pă toți de hoți, că dacă ceva merge in țara asta, fac ce fac și distrug tăt!

-Nu strigați la mine, vă rog, că nu e vina mea. De săptămâna trecută nu se mai primește moloz la centrul asta de deșeuri. Nu vă pot lua molozul, că nu-l mai ia nici de la noi să-l ducă la ceentrul de la Pata Rât, că nu știu ce probleme sunt cu autorizația de mediu. Io-mi pierd slujba dacă vă las cu remorca înăuntru, dar credeți-mă că văd zilnic mașini care ies de aici și pentru că nu-l pot lăsa frumos aici, il basculeaza pe câmp, pe văi, prin jurul orașului.

La Cluj exista anul trecut o inițiativă extraordinară pe care am lăudat-o si am pus-o sincer pe Facebook ca să știe lumea. Deșeurile  se colectau gratuit in 2 centre și dădeam o șansă naturii din jurul orașului.

No…atât o ținut. De 2 săptămâni toate deșeurile si molozul din Cluj își găsesc casă pe dealurile si prin pădurile din jurul clujului.

Domnule Emil Boc, aveți ceva noutăți sau explicații despre situația asta? Mulțumesc frumos”, a scris actorul Bon Rădulescu, o voce tot mai activă în spațiul public.

Punctul de colectare despre care vorbește Bob Rădulescu este situat în cartierul Mărăști (sub pod Fabricii, cu intrare din strada Septimius Severus).

coral