News Flash:

Actorul clujean Bogdan Rădulescu, atac dur la Klaus Iohannis, după excursia la piramide: Un țâfnos arogant cu nevoi speciale de logopedie

31 Octombrie 2021
2542 Vizualizari | 0 Comentarii
Carmen si Klaus Iohannis

Val uriaș de reacții după e președintele Klaus Iohannis a decis să se relaxeze la piramide, în timp ce în țară mor sute de români zilnic. Actorul clujean Bogdan ”Bob” Răduleascu regretă că la votat pe președintele Klaus Iohannis în noiembrie 2019.

Bogdan Bob Radulescu: „Io am fost la viața mea prost…
Dar niciodată n-am fost atât de grămadă de prostalău ca in noiembrie 2019, când, în concediu fiind, m-am trezit la 4 dimineața ca să conduc o oră, să dau 280 de euro pe 3 bilete, să mă urc într-un feribot cu familia și sa vomez continuu timp de 2 ore pe cel mai agitat Atlantic vazut vreodată, ca sa ajung în secția de votare de la dracu’n praznic și să votez marioneta asta complet goală și absentă, un munte de goliciune umană și de lașitate, un bolovan total dezinteresat și dezumanizat, profund lipsit de orice valoare, principiu, iubire sau empatie pentru popor.
Un nenorocit sinistru și incapabil care nu că și-a abandonat națiunea, dar nu cred că a avut vreodată cel mai mic interes pentru ea, în afară de ură pură și dispreț.

Un țâfnos arogant cu nevoi speciale de logopedie și EQ, care își neglijează complet țara, exact când ea fierbe mai tare și are nevoie de lideri buni, autentici, puternici și de o bună călăuzire.

Ultimul care a mai făcut asta a fost Ceaușescu când s-a dus in vizită in orientul mijlociu exact înainte de revoluție.

Dă, Doamne, dacă ești bun și corect și te mai doare cât de cât undeva de poporul ăsta, să se repete istoria într-o formă sau alta, de preferat fără vărsare de sânge, dar cu revărsare de căpitani inutili peste bordul vasului eșuat…”

Niss Francisc: „Este pentru prima oara cand inteleg absenteismul politic
Nu intelegeam cum, atunci cand toata tara mergea sa voteze, ei isi,,bagau piciorele in el de vot, spuneau ,,pas,, si plecau la munte sau la incins gratare .
Egipt, mumii si piramide , exact de asta avea nevoie Romania”

Ioana Ene Dogioiu: „Presedintele unei tari in care mor 500 de oameni pe zi. Presedintele unei tari in care spitalele sunt blocate. Presedintele unei tari aflata de aproape doua luni intr-o criza guvernamentala de preferintele lui politice provocata. Se numeste nesimtire”.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto

Screenshot_2021_10_31_at_09.29_.49_.png
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1568 (s) | 33 queries | Mysql time :0.054525 (s)