Actrita Adriana Trandafir a aflat in direct ca a murit prietenul sau, solistul Mihai Constantinescu, alaturi de care a fost in numeroase turnee si proiecte, s-a stins din viata.

”Drum bun, Mihai! Ii spuneam bancuri si el radea foarte tare – radea, radea si, prezentam o emisiune la Kanal D, iar el spunea despre mine – uite, fata asta ma face sa rad, tot timpul spune bancuri si ma face sa rad. Si atunci eu i-am spus – nu ii spun un banc, ci o sa fac un gest, pe care il stiam doar noi doi si atunci el a ras. Imi pare rau, Dumnezeu sa-l odihneasca”, a fost prima reactie a actritei Adrian Trandafir, cu lacrimi in ochi, vizibil afectata de informatia primita in direct la Europa FM, in timpul emisiunii Clubul de Seara.

”Viata merge inainte! Si eu cand o sa plec, la fel o sa fie! (…) Poate veni oricand. Momentul asta vine de cand te nasti, dar nu constientizam treaba asta. (…) Cred ca artistii mor…din nefericire, unii mor traind, in timp ce traiesc, pentru ca sunt uitati, nu mai sunt folositi…”, a spus actrita, in emisiunea de la Europa FM.

”Atatea turnee, atatea clipe frumoase. O lume minunata in care poti gasi numai copii. A fost un copil mare, un copil frumos”, a spus Adriana Trandafir , despre solistul Mihai Constantinescu.

 

coral