News Flash:

Acum clujenii pot consulta online toate proiectele de hotărare aprobate de Consiliul Local, în format text

4 Iulie 2019
1161 Vizualizari | 0 Comentarii
Site sonciliul local

Clujenii pot consulta, începând de astăzi, toate proiectele de hotărâre aprobate de Consiliului Local al municipiului Cluj-Napoca, în format text, din 1992 și până în prezent.

USR Cluj-Napoca a lansat platforma hcl.usr.ro, prin care clujenii au acces facil la documentele votate în Consiliu Local al municipiului:

Site-ul este un model de bune practici în organizarea instituțională care oferă un motor de căutare ce poate căuta în conținutul tuturor hotărârilor și proceselor verbale din Consiliul Local Cluj-Napoca după cuvinte cheie, într-o singură interfață. Platforma poate înlocui cu succes motorul de căutare de pe site-ul Primăriei Cluj-Napoca care este bazat doar pe metoda scanării documentelor, îngreunând identificarea documentelor utile", se arată într-un comunicat al USR Cluj-Napoca.

Site-ul cuprinde toate hotărârile aprobate de Consiliului Local Cluj-Napoca, din 1992 până în prezent. Reprezentanţii USR spun că lucrează în continuare la completarea şi optimizarea platformei online, iar sistemul va fi extins pentru a facilita și urmărirea activității de avizare, de recepție și hotărâre a administrației locale. 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

online consultare proiect hotarare aprobare consiliul judetean
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1574 (s) | 33 queries | Mysql time :0.081544 (s)