Don Daniel, fostul director executiv al Agenției Județene de Ocupare a Forței de Muncă Cluj, trimis în judecată pentru luare de mită și fals în declarații, a fost strămutat la Timișoara.

Cererea sa de strămutare a fost judecată de către Înalta Curte de Casație și Justiție, hotărârea instanșei fiind definitivă. „Admite cererea formulată de petentul Don Daniel privind strămutarea judecării cauzei ce formează obiectul dosarului nr. 928/117/2016 al Curţii de Apel Cluj – Secţia penală şi de minori. Strămută judecarea cauzei la Curtea de Apel Timişoara – Secţia penală. Menţine actele îndeplinite în faţa Curţii de Apel Cluj. Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Fără cale de atac. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 13 octombrie 2021.”

Fostul director al AJOFM Cluj a fost acuzat într-un dosar deschis în 2016 de fapte de corupție (luare de mită) și fals în declarații.

Pe parcursul celor cinci ani de procese, Don a reclamat faptul că, sub mai multe forme, nu a fost lăsat să se apere, iar o mare parte din acuzațiile care i se aduc nu își găsesc suportul în realitate. În aprilie 2021 a cerut ca dosarul să fie judecat de către o altă instanță, dar

coral