Separati au ajuns sa doarma acum Radu Valcan si Adela Popescu, sotia lui! Dar nu pantru ca, Doamne-fereste, s-au certat. Nu! Totul a plecat de la grija pentru copii. Astfel, cei doi fac cu schimbul, noaptea. Adela si Radu au devenit parinti a doua oara la mijlocul lunii decembrie.

De cand Andrei a intrat in viata lor, Adela si Radu au facut multe schimbari majore in programul lor si in stilul de viata.

„O sa va spun un secret de la noi din casa: Alexandru doarme cu tati la etaj, iar eu dorm cu Andrei jos. Cu Alexandru este deja mult mai simplu, pentru ca si-a cam facut rutina de somn si stim sa-l adormim, iar acum vrem sa-i facem un ritual si lui Andrei si incercam tot ce se poate: leganat, plimbat prin casa, cantecele, povesti. Cred ca, la un moment dat, saracul, se satura si ii pare rau de cata stradanie depunem si se culca. Sa fiu sincera pana la capat, copilul este extraordinar de cuminte. Nu mi-am imaginat ca o sa am norocul acesta, in conditiile in care Alexandru se trezea de 3-4 ori pe noapte pana la un an si 11 luni. Andrei are doua luni si jumatate si deja doarme foarte multe ore pe noapte si e foarte cuminte. Mi-e si frica sa vorbesc despre asta ca, Doamne fereste, de maine se schimba treaba”, a marturisit Adela, pentru libertatea.ro.

„Noi ne vom muta, la un moment dat, in cateva luni, intr-o alta casa si ne-am si propus ca in clipa in care ne mutam, cel putin Alexandru sa aiba camera lui. Asta mic, Andrei, sa faca totusi un an si jumatate sa-l mutam. E prea devreme acum. Il tin langa mine, mai ales ca mi-am dat seama ca mirosul acela de bebelus da dependenta. Ma bucur mai mult acum, la al doilea copil, decat la primul. La primul eram mai axioasa, mai precipitata, mai ingrijorata”, a mai spus vedeta.

”Petrec mai mult timp cu baiatul cel mare, ca sa nu devina gelos Aparitia lui Andrei le-a adus Adelei si lui Radu bucurie si fericire, insa i-a dat si un pic peste cap, tinand cont ca primul lor fiu, Alexandru, nu este destul de mare sa constientizeze ca are un frate mai mic, care are nevoie si el de multa atentie. „Alexandru se poarta cu el in functie de cum ne purtam noi. Pentru el, noi suntem cei mai importanti, asa ca si el trebuie sa inteleaga ca el este cel mai important. Are timp suficient, in viitor, sa inteleaga ca lucrurile se impart, ma refer la dragoste. In clipa asta suntem foarte atenti. Am grija de fiecare data ca Andrei sa fi mancat deja in clipa in care Alexandru ajunge acasa, astfel incat toata atentia mea, a noastra sa se indrepte catre el. Ma joc cu el mai mult decat ma jucam pana acum, Radu petrece mai mult timp decat petrecea pana acum, tocmai ca sa nu simta aparitia unui dusman, ca pentru el asta este Andrei”, a incheiat Adela.

coral