Mulţi români au avut în casa acest bibelou, dar ce reprezintă, de fapt? Este vorba despre peştele din sticlă colorată, pus pe televizor.

Potrivit realitatea.net, primul om care a alăturat peştele din sticlă pe televizor nu a produs un kitsch. El s-ar fi gândit că sticlă se asortează cu ecranul televizorului, iar legătura dintre cele două obiecte ar fi una implicită.

Mai mult, când televizorul era aprins, peştele oricum nu se mai observă. Când aparatul era stins, bibeloul parcă ar fi avut sensul să îi învioreze, notează sursa citată.

Există câteva trucuri Feng Shui care vă pot face viaţa mai frumoasă. Această metodă ar putea aduce o stare de bine în casa ta, iar toate lucrurile vor lua o turnură pozitivă, atât în căminul tău cât şi în familie.

Ce trebuie să faci?

Intri în cameră, observi care este cel mai îndepărtat colţ din partea stângă, iar acolo trebuie să construieşti colţul banilor.

Principalul element Feng Shui specific banilor este lemnul şi, potrivit aceleiaşi surse, o tânără a încercat această metodă nouă şi ar fi funcţionat: viaţa i s-ar fi schimbat considerabil după ce a pus o monedă care să conţină cifra 5.

coral