Vestea ca Banel Nicolita a divortat de Cristina a surprins pe toata lumea in urma cu doi ani, avand in vedere ca relatia lor parea una perfecta. Mai jos va prezentam motivul pentru care cei doi si-au spus Adio.

Banel Nicolita si Cristina s-au casatorit in luna iunie a anului 2014, in Braila, acolo unde s-a nascut fotbalistul.

Cristina era prezentata de ziarele din Romania ca fiind un etalon in materie de eleganta, dar mai ales de discretie. “Arata mai ceva ca un fotomodel, poate concura oricand cu mare succes la un concurs de miss”, scria libertatea.ro la inceputul relatiei lor.Banel Nicolita a cunoscut-o pe Cristina in anul 2008, pe vremea cand juca in Romania. “Ne-am cunoscut la Braila. Mi s-a parut un baiat cumsecade. Eu nu stiam ca joaca la Steaua. Mi-am dat seama ca e cineva cunoscut, dupa reactia celor din jur”, declara Cristina Pisica la inceputul relatiei cu sportivul.

Mai mult, atunci cand s-au cunoscut, Cristina era studenta la Finante Banci, iar fotbalistul evolua la Steaua. Au doua fetite impreuna si au ramas in relatii bune dupa despartire.

Relatia dintre ei s-a racit dupa ce Banel Nicolita si-ar fi neglijat familia si ar fi petrecut foarte mult timp sa puna pe picioare scoala de fotbal de la Faurei.

“Au fost ani la rand in care el a plecat la Faurei, iar ea a ramas singura si cu fetele si cu gradinita. Dorinta lui de a duce pe culmi acea echipa de fotbal l-a facut sa fie neglijent cu familia si sa cheltuiasca bani peste masura. Cristina il certa mereu din aceasta cauza. El si ultimul leut il dadea pentru echipa aceea de fotbal. La un moment dat, distanta si-a spus cuvantul”, au declarant apropiati ai lui Nicolita.

coral