News Flash:

Adevăratul motiv pentru care Emil Rengle a participat la Survivor. Dansatorul are MARE nevoie de bani

8 Februarie 2022
1127 Vizualizari | 0 Comentarii
Emil Rengle

Emil Rengle este unul dintre cei mai cunoscuți și discutați Faimoși de la Survivor România 2022.

Dansatorul, care nu a ascuns faptul că vrea să câștige marele premiu al emisiunii, pare însă să aibă mari probleme financiare, iar nevoia lui de bani e acută.

Emil Rengle, probleme financiare înainte de Survivor România 2022
Deși este unul dintre cei mai apreciați dansatori și coregrafi de la noi din țară, Emil Rengle nu se descurcă strălucit când vine vorba de bani. Ba chiar, din informațiile obținute de FANATIK, lucrurile sunt chiar critice pentru el, firma pe care o deține având probleme serioase.

Din acest motiv, probabil, Emil Rengle țintește câștigarea marelui premiu de la Survivor România 2022, suma pusă în joc – 100.000 de euro – fiind una care ar putea să îi rezolve problemele financiare acumulate în ultimii ani.

După ce, ani la rândul, a fost unul dintre cei mai căutați și apreciați dansatori și coregrafi, Emil Rengle a decis să investească într-o școală de dans. Doar că lucrurile au devenit complicate pentru el în lumea afacerilor, în ciuda talentului și expunerii mediatice.

Rengle Sport & Dance, firma pe care o deține Faimosul de la Survivor România 2022, deschisă în 2019, are încă de la înființare, probleme. Astfel, raportările făcute la ANAF și consultate de FANATIK indică faptul că Faimosul are nevoie de o infuzie serioasă de capital pentru a nu intra în insolvență sau, mai rău, în faliment.

Conform raportărilor făcute, societatea, deschisă în 2019, a acumulat în acel an pierderi de peste 33.000 de lei (puțin peste 6.000 de euro). În următorul an fiscal însă, lucrurile au devenit însă și mai dificile.

Cu trei angajați, firma lui Emil Rengle a înregistrat o cifră de afaceri de 76.824 de lei, o sumă care poate părea mare pentru o școală de dans, dar care, la o primire mai atentă înseamnă că a făcut încasări de puțin peste 6.400 de lei lunar. Ceea ce înseamnă că, cu greu, ar fi putut să achite taxele la stat pentru angajați, fără să mai vorbim de eventuala plată a închirierii sălii de dans sau alte costuri.

La capitolul profit, Emil Rengle, prin firma pe care o deține, a raportat pierderi însemnate. De asemenea, datoriile firmei pe care o are, au crescut simțitor, lucru care indică că, cel mai probabil, dansatorul și-a investit economiile în business-ul său.

Conform datelor contabile înregistrate, compania Faimosului de la Survivor România 2022 a înregistrat pierderi de peste 22.000 de lei, adică peste 4.400 de euro, iar datoriile s-au dublat, de la 46.00 de lei ajungând la aproape 100.000 de lei, ceea ce înseamnă, cu aproximație, 20.000 de euro.

Cumulat, pierderile și datoriile lui Emil Rengle, prin firma înregistrată în Bihor, locul de baștină al Faimosului, par să fi ”evaporat” o mare parte din premiul pe care l-a câștigat la Românii au Talent. Trebuie precizat că, în 2018, Emil Rengle a câștigat 120.000 de euro, brut, la Românii au Talent, iar premiul de originalitate, în valoare de 10.000 de euro, l-a donat la acea vreme.

De altfel, pe atunci, anunța Actualul Faimos, din premiul câștigat la emisiunea de talente difuzată de Pro TV, televiziune unde și lucra ca și coregraf, Emil Rengle și-ar fi cumpărat și un apartament, potrivit fanatik.ro.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1435 (s) | 33 queries | Mysql time :0.046899 (s)