La doar trei luni dupa ce au decis sa isi mai acorde o sansa, Bianca Dragusanu si Alex Bodi s-au despartit. Blondina ar fi initiat separarea definitiva de tanarul afacerist.

Cel mai mediatizat cuplu din showbiz-ul romanesc s-a despartit. La aproximativ trei luni dupa ce au hotarat sa mai dea o sansa iubirii, Bianca Dragusanu si Alex Bodi au luat-o pe drumuri separate. Blondina este din nou o femeie singura, dupa ce, zilele trecute, i-ar fi spus definitiv ”adio” barbatului in bratele caruia a crezut ca si-a gasit fericirea, in urma despartirilor succesive de Victor Slav si Tristan Tate.

Iubi ar fi inselat-o ”la cantitate”!

Potrivit unor surse din anturajul celor doi, recent, Bianca ar fi aflat de anumite „derapaje” ale iubitului ei, iar imediat i-ar fi cerut acestuia explicatii. De aici ar fi degenerat toata situatia, iar intre Bianca si Alex ar fi izbucnit un mega-scandal si barbatul ar fi devenit agresiv. Din cate se pare, Bianca nu a putut sa treaca cu vederea faptul ca Alex ar fi „tradus-o” si ar fi mintit-o.

”S-au certat destul de tare dupa ce Bianca a aflat ca a inselat-o. Nu a fost vorba doar de asta, dar din cate stiu nu s-a intamplat o singura data, a inselat-o «la cantitate», nu «la calitate». In plus, a si mintit-o. Daca peste episodul din Poiana a putut sa treaca, cel petrecut recent i-a pus capac. Mai ales ca, in ultima perioada, Alex devenise agresiv si s-au certat destul de rau”, a marturisit o persoana din anturajul celor doi.

A incercat sa dreaga busuiocul!

Bianca Dragusanu si-a sarbatorit miercuri, 6 martie, ziua de nastere, la un restaurant de fite din zona de nord a Capitalei. Cu toate ca Alex nu a fost invitat, aproape de miezul noptii, barbatul si-a facut aparitia in luxosul local pentru a-i aduce blondinei un cadou si a o felicita. Se pare ca gestul facut de Alex nu ar fi fost gustat de Bianca, pusa astfel intr-o situatie mai putin placuta.

”Alex a venit neinvitat la ziua Biancai. Daca s-au despartit, nu am inteles ce a mai cautat acolo. Cred ca vrea sa o impace, si-a dat seama ca a gresit si acum face orice ca sa isi spele pacatele. Bianca e foarte hotarata si a rupt-o definitiv cu el”, a  marturisit o apropiata a celor doi.

 

coral