Noua telenovela de la “Insula Iubirii” continua cu un episod incendiar. O apropiata a fostilor concurenti Hannelore si Bogdan ne-a facut declaratii exclusive despre divortul acestora.

Dezvaluirile apropiatei cuplului arunca o noua lumina asupra povestii de dragoste dintre Hannelore si Bogdan.

„S-au certat rau si el a plecat din casa ei”

”Au stabilit sa salveze relatia prin casatorie. Si a zis el ca daca, in perioada casatoriei, indiferent cati ani de casnicie vor avea, se va mentiona ceva din trecut, se vor aduce reprosurile in discutie legate de infidelitatea lui Bogdan cu o domnisoara, cea mentionata si la «Insula Iubirii», atunci se vor desparti…

Evident ca aceste lucruri nu s-au uitat si s-au readus in discutie. S-au certat rau si el a plecat din casa ei. La scurt timp, a cunoscut-o pe tanara de la Targu Mures de care s-a indragostit nebuneste”, a marturisit o apropiata celor doi.

Hannelore a recunoscut ca a „comis-o” cu ispita Andi

La scurt timp dupa despartirea dintre Hannelore si Bogdan, controversata concurenta de la ”Insula Iubirii” a recunoscut ca a ”comis-o” cu ispita Andi.

Astfel, pe 12 ianuarie, dupa ce Hannelore a participat la o prezentare de rochii de mireasa la un renumit centru de afaceri din Timisoara, acolo unde a fost si Andi, cei doi se pare ca au innoptat impreuna in locuinta blondinei. Dupa o noapte, cel mai probabil, fierbinte, Hannelore nu ar fi putut sa tina acest lucru doar pentru ea si i-ar fi marturisit totul unei prietene.

Bogdan, ”vrajit” de noua iubita

Imediat dupa ce a decis sa puna capat mariajului cu Hannelore, Bogdan nu ar fi stat prea mult pe ganduri si si-ar fi refacut viata. Potrivit informatiilor pe care le-am primit, Bogdan a fost fermecat de frumusetea pura a unei tinere satene, Alexandra pe numele ei.

”De cand are o relatie cu Alexandra, Bogdan merge foarte des la Targu Mures. E indragostit pana peste cap si din aceasta cauza bate drumul Timisoara – Targu Mures in fiecare saptamana”, a marturisit un apropiat al fostului concurent de la “Insula Iubirii”. coral