News Flash:

Admitere UBB 2013: Examene, grile si scrisori de intentie

4 Iunie 2013
2417 Vizualizari | 0 Comentarii
Universitatea Babes Bolyai
Criteriile de admitere la facultatile din cadrul Universitatii Babes Bolyai din acest an sunt mult mai stricte decat cele din anii trecuti, absolventii de liceu fiind nevoiti sa treaca de probe scrise, interviuri sau teste grila, in functie de facultatea aleasa.

Pentru a intra la Facultatea de Matematica si Informatica, studentii trebuie sa treaca de un examen scris la alegere: matematica sau informatica. Inscrierile incep din data de 16 iulie.

La Litere, studentii trebuie sa sustina o proba de competenta lingvistica, eliminatorie, iar la Drept trebuie sa treaca de o proba scrisa de verificare a rationamentului logic, ce are o pondere de 50% din nota finala.

Printre cele mai solicitante facultati din cadrul UBB este cea de Stiinte Politice, Administrative si ale Comunicarii. Pentru a putea fi admisi la aceasta facultate, studentii trebuie sa redacteze o scrisoare de motivatie, care va fi notata cu admis sau respins, iar in cazul celor care opteaza pentru linia engleza, vor trebui sa sustina un interviu in limba respectiva. Inscrierile incep din 15 iulie.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

admitere facultatile litere ubb
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2020 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2360 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018717 (s)