Adriana Bahmuțeanu trece prin clipe de groază în acest moment. Chiar dacă a avut mai multe probleme de-a lungul timpului și viața a suspus-o la multe greutăți, vedeta este îngenuncheată de durere acum. Cel care i-a dat viață a părăsit-o. Tatăl ei a murit, când nimeni nu se aștepta la așa ceva.

Adriana Bahmuțeanu și-a pierdut tatăl

Adriana Bahmuțeanu trăiește cel mai negru coșmar al vieții sale. Chiar dacă a amia avut parte de greutăți, nimic nu se compară cu pierderea celui care i-a dat viață. Jurnalista a anunțat, printr-o postare pe rețelele de socializare, că tatăl ei a părăsit-o. Aceasta a rememorat câteva amintiri cu bărbatul și i-a transmis un ultim gând.

Vedeta spune că și-ar mai fi dorit ca tatăl ei să trăiască și să apuce să-i spună tot ce simte, cât de mult îl iubește și că îi mulțumește pentru tot ce i-a oferit. Bahmu mărturisește că tatăl ei a fost un om bun, pe care mereu l-a luat drept exemplu și de la care a avut multe de învățat de-a lungul timpului.

Chiar dacă o doare, speră că tatăl ei și-a găsit liniște printre îngeri, precizând că de- lungul vieții a avut parte de multe suferințe și a îndurat multă durere.

coral