Anul 2020 a venit cu mari schimbări pentru vedeta de la Antena 1. Adriana Bahmuțeanu și-a dat demisia de la Acces Direct și este pregătită pentru noi proiecte în televiziune.

După ce a rămas fără emisiunea de la Antena Stars, Adriana Bahmuțeanu a fost reporter special la emisiunea Acces Direct. Vedeta lucra în această echipă din primăvara anului 2018, iar după un an și opt luni a decis să încheie această colaborare.

Adriana Bahmuțeanu a fost cea care a anunțat că și-a dat demisia de la Acces Direct. Motivul pentru care fosta soție a lui Silviu Prigoană a luat această decizie l-a spus chiar ea. Bahmu se pregătește pentru noi proiecte și mai mult ca sigur nu va renunța la televiziune.

'Odata cu sfarsitul lui 2019 se incheie si o etapa frumoasa din viata mea profesionala, pentru care le multumesc colegilor mei de la Acces Direct, in special doamnei Dora Grosaru, dar si producatorilor, tehnicienilor, oamenilor din spatele micului ecran precum si artistilor cu care am colaborat! Le multumesc tuturor pentru incredere, sustinere si sansa de a invata lucruri noi, mai ales sub presiunea ratingului! Este timpul pentru noi proiecte si provocari, ma asteapta un an fabulos si va doresc tuturor sanatate, fericire, dragoste curata si bani in buzunare, ceea ce imi doresc si pentru mine!', a scris Adriana Bahmuțeanu pe una dintre rețelele de socializare.

coral