Adriana Bahmuteanu trece prin clipe grele dupa ce a acuzat dureri foarte mari luni noapte. Vedeta a ajuns de urgenta la spital si a fost internata pentru mai multe investigatii. Cel mai probabil, astazi, 18 iunie, va fi operata.

Bruneta a intrat in direct la Antena 1 si a vorbit despre starea ei de sanatate, ce zic medicii si cat de dificila este operatia.“Mi s-a facut rau. Ma doare. Am simtit asa un junghi aici ca un cutit, mi s-a facut rau si am ajuns la spital. E adevarat ca m-am cam jucat cu focul si am ridicat greutati, dar asta e. Cred ca o sa intru direct pe operatie, da. Pentru ca asa un set de analize am facut. Adica, nu. Problema e ca deja burta mea incepe sa o ia razna. Stii? Am avut noroc ca am venit aici si ca m-a oprit aici.  

Eu sper ca maine sa fie totul bine, sa ma operez si in cateva zile, cu ajutorul lui Dumnezeu, sa ajung acasa. Nu ma simt foarte ok. Sunt putin confuza. E adevarat ca mi-au facut ceva, nu stiu, o perfuzie”, a spus Adriana Bahmuteanu la Xtra Night Show.

”Mi-a fost foarte greu sa gasesc medicul potrivit”

Adriana a inceput sa faca investigatii cu o luna in urma, fiindca a resimtit dureri in partea stanga. Si este constienta ca interventia chirurgicala nu va fi una usoara, existand chiar risc de deces.

”De vreo luna am inceput sa fac investigatii pentru ca ma durea in partea stanga. Nu oricine poate sa faca o asemenea operatie. Nu se baga oricine la asa ceva. Exista risc de deces. Urgenta este cand plasa agatata in intestine rupe un intestin. Se poate intampla oricand. Urmeaza sa fac niste investigatii si sa ma hotarasc cand ma voi opera. Mi-a fost foarte greu sa gasesc medicul potrivit, dar l-am gasit. Nu stiu daca mai putem programa. Este o urgenta”, a mai spus Adriana Bahmuteanu.

coral