Prezentatoarea de televiziune Adriana Bahmuteanu a oferit noi amanunte despre cum l-a cunoscut pe Matteo Politi, italianul cu opt clase care s-a dat drept medic.

In cadrul emisiunii „Rai da’ buni”, de la Antena Stars, Adriana Bahmuteanu a explicat cum a ajuns sa il cunoasca pe italianul Matteo Politi, alias Matthew Mode. Aceasta a oferit detalii despre modul in care acesta se comporta cu pacientele sale.

„Eu l-am cunoscut ca Matteo, un doctor din Italia. Probabil abia aterizase in Romania. Am fost invitata la o deschidere de clinica de frumusete, unde l-am vazut pe acest ciudat. Mie mi s-a parut un om ciudat. Mi-a fost prezentat ca un doctor foarte bun din Italia care a venit sa opereze in Romania. Eu nu cred asa ceva. N-am impresia ca cei mai buni doctori de pe planeta vin aici sa opereze si sa-si faca meseria…

S-a desfacut prima sampanie buna, s-a desfacut a doua sampanie buna, toate clientele consumau sampanie. Era un apartament de fapt, foarte frumos aranjat, cu mese ca de masaj, prin Tei. Nu era intr-o zona de mega fite. Pe mine m-a socat ca l-am vazut fara manusi. Erau trei-patru paturi de masaj pe care stateau domnisoarele dispuse sa-si faca. Cine dorea, putea sa se injecteze gratis.

Omul nu purta manusi, se plimba dintr-o camera in alta, unde erau aceste paciente. Nici macar nu avea dezinfectant. Eu am vazut ca lua un servetel demachiant si le stergea pe fata si le injecta. Mi s-a parut foarte aiurea”, a afirmat Adriana Bahmuteanu.

„Eu am zis ca e nebun. Cum e posibil ca din atatia doctori sa vina el sa spuna aberatiile astea? Clientele respective il credeau. El era un fel de guru, explica cum se poate face orice operatie cu anestezie locala”, a mai spus vedeta TV.

coral