Adriana Iliescu traieste si se dedica intru totul fiicei sale, Eliza, careia i-a dat viata in urma cu 13 ani. In ciuda varstei, femeia sustine ca este mai sanatoasa ca oricand si asteapta sa-si vada fiica pe propriile picioare, desi conditiile in care cele isi duc traiul nu este unul tocmai… sanatos. Potrivit imaginii de mai jos, cea mai batrana mama din Romania si fata ei traiesc in mizerie.

Apartamentul lor din Drumul Taberei arata faptul ca nu a mai fost renovat de ceva timp, iar peretii sunt plini de igrasie. Situatia financiara a Adrianei Iliescu nu este una foarte buna, astfel nu isi permite sa investeasca in amenajarea locuintei, avand alte cheltuieli necesare.

”Daca nu apare vreo boala, eu cred ca Dumnezeu ma va tine sa imi vad copila bine. Iar daca totusi ceva se intampla, eu ii las mostenire doua apartamente si o las in grija doctorului Bogdan Marinescu, cel care m-a ajutat cu fertilizarea in vitro si care este si nasul fetitei”, a spus Adriana Iliescu.

Ce pensie are Adriana Iliescu

Adriana Iliescu trage din greu pentru a-si intretine fiica adolescenta. Fostul profesor universitar a dezvaluit suma de bani pe care o are lunar pentru intretinerea fiicei de 13 ani.

Adriana Iliescu, cea mai batrana mama din Romania, a marturisit ca este norocoasa fata de alti pensionari si ca se poate lauda cu o pensie de aproape 2.000 de lei. Cu toate astea, fostul profesor universitar spune ca e nevoie sa fie foarte atenta la cumparaturi pentru a avea resurse sa-si creasca fetita.

“Comparativ cu a altora, pensia mea este frumusica. Am o pensie de aproape 2000 de lei. Nu sunt multi bani pentru doua persoane, dar nici putini. Daca chibzuim acesti bani foarte bine, ne ajung si, Slava Domnului, ne descurcam! Nu ne plangem, alti pensionari o duc mai greu. Facem cumparaturi de la piata, gatim, ne aprovizionam din vara pentru iarna si avem grija pe ce cheltuim. Suntem atente si la reducerile de la mall. Cand incep si aud de ele, profit ca sa o innoiesc pe Eliza. Cumpar un tricou, o bluza, o fustita, ce ii trebuie oricarui copil”, declara Adriana Iliescu in urma cu un an.

coral