Alexandru Coman, afaceristul din Sibiu găsit mort într-o pădure din apropierea Capitalei, avea ordin de restricție. Bărbatul nu avea voie să se apropie de soție și de copil din cauza comportamentului său violent.

În motivarea instanței, obținută de Antena 3, se precizează că într-un acces de furie bărbatul a spart un perete cu pumnul. În nenumărate rânduri, Alexandru Coman le-ar fi spus celor din preajma sa că este un personaj din filmele cinematografice și că s-ar putea scrie o carte după viața lui.

Apropiații spun că afaceristul avea un comportament bizar. În 2016 a fost deschis un dosar de cercetare penală la judecătoria Sectorului 4 pentru violență în familie, însă a fost închis ulterior prin împăcarea părților. Odată depusă această plângere, bărbatul a acceptat să se interneze la spitalul de psihiatrie în 2016, rămânând internat acolo pentru mai mult de două săptămâni, arată antena3.ro

Medicii l-au diagnosticat cu manie cu simptome psihotice. Acest diagnostic asociat cu consumul de substanțe stupefiante și alcool ducea la o teroare permanentă în familia sa, spun apropiații. Avea un comportament violent fizic și verbal.

În luna mai, soția acestuia a sunat la poliție pentru a cere protecție, după ce bărbatul a lovit cu putere un perete și l-a spart. După ce poliția a eliberat un ordin de protecție provizoriu pentru 5 zile, parchetul a cerut prelungirea acestui ordin de restricție la instanță.

coral