Te-ai săturat să ai atâtea zile când te întorci cu mâna goală de la cazino și te întrebi cum să câștigi la pacanele? Atunci este timpul să aplici niște tactici care să te ajute să îți mărești șansele de câștig. Joaca acum folosind aceste strategii pacanele iar șansele de câștig îți vor crește considerabil.

1.   Testează sloturile pe gratis

De câte ori ți s-a întâmplat să joci un slot care era cotat extrem de bine, numai ca să descoperi că de fapt plătește extrem de prost? Atunci când dai peste un slot popular pe care și-l recomandă toată lumea, poate ești tentat să faci mai multe depuneri decât ar trebui, sperând că până la urmă o să câștigi.     

                      

Dacă vrei să nu mai treci prin asta și să te alegi degeaba cu bani în minus, poți testa cele mai populare sloturi pe gratis. Există o mulțime de site-uri care îți oferă șansa să joci jocuri ca la aparate pe gratis, pentru a vedea dacă sunt într-adevăr bune. Dacă găsești un slot care plătește bine în varianta demo, ai mai multe șanse să câștigi și dacă joci după aceea la un cazino online pe bani reali. 

2.   Alege jocuri cu specificații bune

Unele sloturi îți dau mai multe șanse de câștig decât altele. Dacă vrei premii cât mai dese și cât mai mari, trebuie să fii atent la RTP, volatilitate, câștigul maxim pe care îl poți obține, cât și rundele bonus.

Dacă alegi un slot cu un RTP cât mai mare, înseamnă că și cazinoul păstrează cât mai puțini bani din câștiguri. RTP-ul mediu este de 96%, deci evită să joci sloturi care au un procent mai mic decât acesta.     

Volatilitatea este și ea extrem de importantă, deoarece aceasta stă la baza frecvenței cu care câștigi. Un slot cu volatilitate mică îți dă câștiguri mai mici, dar dese, un slot cu volatilitate medie îți dă câștiguri de o valoare medie în mod regulat, iar un slot cu volatilitate mare îți dă premii mai mari, dar extrem de rar. Așadar, dacă nu vrei să îți cheluiești toți banii până să te alegi cu un premiu și vrei câștiguri frecvente, alege un slot cu volatilitate mică.

Pe lângă RTP și volatilitate, alege sloturi care au multe runde bonus profitabile. De exemplu, dacă joci un slot care are o specială cu rotiri gratuite, ai extra șanse de câștig fără să plătești nimic în plus atunci când activezi speciala. În ceea ce privește valoarea premiilor, poți alege sloturi care au un câștig maxim cât mai mare, pentru ca premiul final să merite banii pe care i-ai depus.

3.   Activează oferte bonus

Vrei să îți dublezi sau să îți triplezi șansele de câștig la cazino? Dacă ți-am spune că poți să ai chiar și de 6 ori mai multe șanse de câștig? Tot ce trebuie să faci este să activezi o ofertă bonus care îți dă de 6 ori mai mulți bani decât ai depus.     

Sau poate că ai rămas fără bani pentru jocuri de noroc și vrei încă o șansă să câștigi. Dacă ți-am spune că poți să primești sute de șanse extra pe gratis din partea cazinourilor? Ca să le obții, trebuie să găsești un casino online bonus fără depunere care să îți ofere sute de rotiri gratuite. Dacă vrei bonusuri fără depunere cu valori cât mai mari, alege un bonus de bun venit fără depunere, deoarece acestea sunt unele dintre cele mai profitabile oferte.

Acum că știi unele dintre cele mai bune strategii de câștig la cazino, tot ce trebuie să faci este să începi să le aplici. Nu uita că nici una dintre aceste strategii nu îți garantează că vei câștiga, ci doar îți mărește șansele de câștig, deci joacă mereu responsabil coral