Daca esti in cautare de mai multa putere, control deplin si securitate maxima, solutia este simpla: opteaza pentru servere dedicate! Acest tip de hosting iti permite sa inchiriezi un server numai pentru tine, ceea ce se traduce prin performanta la un nivel superior. Afla in cele ce urmeaza cum te va ajuta gazduirea prin servere dedicate sa imbunatatesti experienta utilizatorilor si sa cresti rata de conversie pentru comertul electronic:

  1. Fiecare secunda este pretioasa in era tehnologiei. Un server dedicat, spre deosebire de gazduirea partajata sau VPS, se dedica in totalitate site-ului tau. Astfel, nu va mai trebui sa imparti niciodata server-ul cu alte site-uri. In consecinta, nivelul de performanta va creste considerabil. Oferta de gazduire dedicata este generoasa pe piata din Romania. Unele dintre cele mai apreciate servicii fac parte din oferta companiei THC.ro. Aceasta se mandreste cu procesoare de server de ultima generatie, memorie RAM suficienta indiferent de marimea site-ului si stocare SSD foarte rapida.
  1. Fie ca detii un magazin online cu un numar mare de utilizatori, un site cu aplicatii ce necesita un consum mare CPU sau un site cu baze de date complexe, alegerea unui server dedicat este ideala pentru tine. ro ofera o gama larga de pachete de gazduire orientate spre necesitatile (luand in calcul si sistemul de operare utilizat) si posibilitatile (preturile variaza in functie de produsele din pachete) fiecarui client. Analizeaza planurile cu servere dedicate prezente pe site-ul lor si alege solutia perfecta pentru site-ul tau. Daca inca nu te poti hotari, poti apela prin live chat la expertii lor in servere dedicate. Cu o disponibilitate de 24/7, acestia iti vor analiza site-ul si iti vor prezenta cea mai potrivita oferta conform cerintelor tale.
  1. Un ultim avantaj pe care il presupune gazduirea prin servere dedicate, dar cu nimic mai prejos fata de celelalte, este faptul ca vei beneficia de securitate maxima impotriva atacurilor DDoS. Indiferent de tipul de server pentru care ai optat, securitatea iti este garantata. In plus, un server dedicat precum al celor de la THC permite un control mai mare asupra factorilor ce pot influenta calitatea serviciilor de hosting, acestia detinand propriul lor data center. La toate acestea se adauga backup-ul zilnic gratuit si stocarea datelor 100% SSD.

Tranzitia de la un tip de server cu care esti obisnuit, insa pe care il imparti cu alte site-uri, la unul precum este serverul dedicat este usoara. Vei uita de problemele si stresul provocat de vechiul server si vei putea sa te bucuri de performanta, viteza si securitate la cel mai inalt nivel. Desigur, bugetul este mereu un subiect sensibil, insa trebuie sa iei in calcul faptul ca fiecare secunda pierduta la incarcarea site-ului poate contribui la reducerea traficului afectand, astfel, profitabilitatea business-ului tau. De asemenea, securitatea pe care ti-o ofera un server dedicat te va proteja de posibilele atacuri ale hacker-ilor care iti pot compromite site-ul. Pachetele pentru serverele dedicate sunt variate si, daca nu gasesti unul compatibil 100% cu nevoile tale, exista posibilitatea personalizarii acestuia. Indicat este sa consulti opinia unui specialist inainte sa faci o achizitie. Daca nu ai experienta in domeniu, iti va fi greu, poate chiar imposibil sa iei o decizie rentabila.

coral