Mega-scandal in showbiz-ul romanesc! Alex Bodi si Bianca Dragusanu au fost protagonistii unor momente extrem de violente, care s-au petrecut, miercuri spre joi noaptea, in unul dintre cele mai renumite localuri de pe malul lacului Herastrau. Musculosul a strans-o de gat si a lovit-o de trei ori pe sotia sa.

In imaginile ce sunt prezentate se vede destul de clar cum, in jurul orei 23.30 Bianca Dragusanu si Alex Bodi parasesc luxosul restaurant din zona Herastru si se indreapta destul de agitati spre parcarea localului.

Dupa ce au parcurs doar cativa pasi, de la iesirea din local pana-n parcare, musculosul o agreseaza pe Bianca. Imediat dupa ce este lovita de sotul ei, Bianca incearca sa riposteze si se agata de acesta. Cum este un barbat plin de muschi, Alex Bodi reuseste cu usurinta sa o ia pe sotia lui pe sus si sa se indrepte spre iesirea din parcare. Chiar daca erau inconjurati de prieteni si de alti clienti ai localului, cei doi se pare ca n-au tinut cont de nimic si potrivit zicalei populare ”si-au spalat rufele in public”.

De la ce a pornit scandalul!

Potrivit unor surse, disputa dintre cei doi a inceput dupa ce Alex Bodi ar fi prins-o ”in fapt” pe Bianca. Blondina ar fi purtat o discutie cu o  persoana pe WhatsApp. Imediat ce ar fi vazut discutia sotiei lui, musculosul i-ar fi cerut  socoteala. Discutiile aprinse dintre cei doi au degenerat, iar de la tonul ridicat pana la un moment violent n-a mai fost decat un pas. Enervat din cale afara, musculosul ar fi fortat-o pe sotia lui sa paraseasca localul.

surssa:cancan.ro

coral