Dupa ce Daniela Crudu a fost snopita in bataie de iubitul croat, vedetele au lansat un val de reactii in mediul online. Printre cei care au postat tot felul de lucruri controversate se numara si sotul Biancai Dragusanu, Alex Bodi.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Alex Bodi a fost protagonistul unor controverse, de-a lungul timpului, de cand este cu Bianca Dragusanu. Nu de putine ori s-a spus ca afaceristul o snopeste cu bataia pe blondina, dar, cu toate acestea, cei doi au infirmat de fiecare data lucrurile de acest gen. Imediat dupa ce subiectul legat de Daniela Crudu a luam amploare, Alex Bodi a postat pe contul sau de Instagram un mesaj usor interpretabil.

„Fa-i omului bine atunci cand ii este greu…dar de la prea mult bine o sa vrea sa-ti faca rau! Fiecare va primi ce merita, la momentul potrivit!” a scris Alex Bodi, pe contul sau de Instagram.

Daniela Crudu nu vrea sa depuna plangere impotriva iubitului bataus

Desi a fost snopita in bataie de iubitul sau, Daniela Crudu nu vrea sa depuna plangere. Mai mult, in urma scandalului-monstru, vedeta s-a ales cu rani serioase si cateva fracturi, insa a refuzat internarea in spital. Totul s-a petrecut in noaptea de sambata spre duminica, atunci cand fosta asistenta tv a primit o bataie sora cu moartea si a ajuns de urgenta pe mana medicilor. Sora Danielei Crudu a declarat in presa ca zilele urmatoare, bruneta va trebui sa ia legatura cu medicul sau estetician, pentru ca acesta sa poata decide daca este sau nu cazul sa intervina.

coral