Divortul dintre Alex Bodi si Bianca Dragusanu a uimit pe toata lumea, dar iata ca la doare cateva zile de la anunt cei doi au iesit din nou impreuna. au fost prezenti la ziua de nastere a unei prietene.

Alex Bodi si Bianca Dragusanu au iesit impreuna la doar cateva zile de la anuntul divortului

Relatia dintre Bianca si Alex pare a fi una fara tensiuni, desi s-au facut multe speculatii pe acest subiect. Amandoi au facut pe retelele de socializare postari acide, ia toata lumea a banuit ca sunt cu subinteles. Acum cei doi au vrut sa demonstreze tuturor ca nu exista resentimente si ca se pot suporta unul pe celalalalt in continuare.

Bianca Dragusanu a postat pe contul ei de Instagram cateva fotografii si filmari de la ziua de nastere a unei prietene. Prezent la petrecere a fost si fostul ei sot Alex Bodi. Cei doi au stat separat, dar se pare ca s-au distrat impreuna. Alex a repostat fotografiile puse pe Bianca pe story. Au ciocnit impreuna un pahar cu sampanie si se pare ca au fost cu zambetul pe buze toata noaptea. O fi rost de o impacare?

Alex este cel care a anuntat divortul, acum cateva zile. Relatia mea cu Bianca s-a incheiat. Am constatat ca nu avem intentii comune, am considerat amandoi ca este mai ok. Am depus actele de divort, termenul este pe 2 decembrie, avem cateva zile de gandit, dar noi doi am considerat ca cel mai este sa o luam pe drumuri separate ca nu ajungem la un punct comun.

Am ajuns la un nivel prea inalt al relatiei si decat sa ajungem la alte finaluri sau sa ne compromitem, ca suntem oameni maturi, am considerat ca este mai bine sa evitam. Munca mea nu-mi permite sa stau prea mult in tara, ea isi neglijeaza job-ul. Noi ne-am promis unul celuilalt ca la urmatoarea cearta sa se incheie. Am stat de vorba, nu se poate conforma cu anumite chestii, ea amplifica greselile mele si a stabilit ca nu meritam niciunul stres si nervi”, a declarat Alex Bodi pentru Spynews.

coral