Alex Chipciu a efectuat astăzi primul antrenament în culorile Universității Cluj, pe Cluj Arena. Fostul fotbalist al lui CFR Cluj știe care e marele avantaj al nou-promovatei, într-un sezon în care Universitatea își propune să se salveze de la retrogradare.

După lungi discuții, Alex Chipciu a hotărât să renunțe la cei 252.000 de euro pe care ar fi trebuit să îi primească de la CFR Cluj și a semnat contractul cu U Cluj pentru o sumă mult mai mică, anunță Sport.ro.

Prima reacție a lui Alex Chipciu după transferul la Universitatea Cluj: „Ne regăsim iar! E foarte bine!”

Alex Chipciu a dezvăluit că a discutat cu fostul coleg Paul Pîrvulescu, înainte să ajungă la Universitatea Cluj.

„Cred că suporterii vor juca un rol important, cel puțin în meciurile de acasă. Știm cu toții ce atmosferă fac și faptul că sunt mulți, cel puțin la Cluj. Va fi un avantaj pentru echipa noastră și sperăm să profităm de acest lucru”, a spus Alex Chipciu, conform fcucluj.ro.

Fotbalistul venit de la CFR Cluj a dat de înțeles și că a fost influențat de Paul Pîrvulescu să accepte oferta de la Universitatea Cluj.

„Am fost în contact cu el în fiecare zi. Am fost coleg cu el la Steaua, suntem prieteni foarte buni de familie, suntem foarte apropiați. Chiar vorbeam și cu soția că am fost ambii la Steaua, iar acum la final de carieră ne regăsim iar. E foarte bine”, a punctat Chipciu.

Nu sunt genul care să transmită mesaje doar de dragul de a le transmite. Îmi doresc doar să avem rezultate bune, să oferim spectacol oamenilor care vor veni să ne susțină și să avem un sezon bun” – Alex Chipciu

coral