Antonia si Alex Velea formeaza unul dintre cele mai solide cupluri. Cei doi au impreuna doi baieti si o relatie asa cum si-au dorit. Chiar daca fetita artistei locuieste in Italia cu tatal ei, Vincenzo Castellano, acestia merg impreuna la Maya, ori de cate ori timpul le permite. Recent, interpretul a facut un gest emotionant.

Antonia si Alex au acordat un interviu pentru revista VIVA!, in care au dezvaluit lucruri mai putin stiute despre familia lor. Artistul marturiseste ca si-ar dori sa o viziteze mai des pe Maya, fetita iubitei lui, cu care are o relatie foarte buna. ” Am fost de foarte multe ori, insa nu de cate ori mi-as fi dorit eu, pentru ca mi-e foarte, foarte draga si cred ca sentimentul este reciproc. Cand eram pusti, nu-mi imaginam situatia asta, dar acum, fiind pus in fata faptului implinit, imi place totul”,  a spus Velea.

„ Ei au avut o chimie de la inceput. Maya fiind copil, stii cum sunt copiii, simt oamenii, iar pe el l-a simtit un om bun. Iar Alex este topit dupa copii si a fost ca si cum se cunosteau deja. Recent, Alex si-a facut un tatuaj cu fata ei si a fost ceva wow pentru mine, am ramas fara cuvinte”, a completat si Antonia.

In urma cu ceva timp, artistul a dezvaluit cum reuseste sa aiba o relatie linistita cu mama copiilor sai. „Daca eram gelosi, ne faceam viata un calvar', a declarat Alex Velea.

coral