“Smiley si Alex Velea s-au certat?” – este intrebarea care se afla de ceva vreme in mintea si inimile fanilor celor doi cantareti, care se bucura de o mare notorietate la noi. Intre cei doi s-a legat o frumoasa prietenie, insa, in ultima vreme, ei nu au mai colaborat, nici nu au mai fost vazuti impreuna si nu au mai facut publice poze in care apar unul alaturi de celalalt. Ruby a povestit intr-un interviu ce s-a petrecut, de fapt, intre ei.

Alex Velea si Smiley s-au certat!? Ruby povesteste ce s-a intamplat intre ei

Prietenia de pe scena dintre Alex Velea si Smiley, dar si din afara ei pare sa se fi stins din cauza afacerilor. Si asta dupa ce fostul prezentator de la “Acces Direct” s-a retras din “Hahaha Production” si si-a deschis propria casa de productie, “Golden Boy Society”, unde colaboreaza cu tineri artisti, printre care se numara Mario Fresh si Lino Golden, cunoscuti drept “baietii sai adoptivi” si ai Antoniei. Intr-un interviu sincer, Ruby a subliniat ca, in ciuda acestei schimbari importante pentru cei doi artisti, “nu se poate vorbi despre o raceala intre Alex Velea si Smiley”.

“«Ha Ha Ha Production» si «Golden Boy Society» sunt la fel, doua fratii. Din «Ha Ha Ha» s-a nascut «Golden Boy», care incearca sa aduca mai multi artisti. Nu se poate vorbi de o raceala intre Alex Velea si Smiley, desi acum sunt doua label-uri. Chiar sunt convinsa ca nu s-a intamplat asta, din moment ce studiourile «Golden Boy» vor fi in aceeasi uzina”, a marturisit Ruby pentru ziarulring.ro.

Antonia Iocobescu si Alex Velea, poveste de iubire ca-n filme

Antonia si Alex Velea se iubesc de ani buni si au impreuna doi copii: Dominic (n.: 27 decembrie 2014) si Akim Alexandru (n.: 7 decembrie 2016). Cantareata mai are o fiica, pe Maya, din casnicia cu Vincenzo Castellano. Pentru custodia fetei, cei doi fosti soti au o disputa care dureaza de cativa ani. Maya Rosaria Castellano s-a nascut pe 28 august 2010. In prezent, ea locuieste in Italia alaturi de bunicii lui Vincenzo.

coral