Potrivit celor mai noi informatii din ancheta deschisa in urma asasinarii adolescentei de 15 ani, aceasta a ajuns si in spatele curtii criminalului, in incercarea de a scapa cu viata. Avem primele imagini cu portile descrise de Alexandra Macesanu in timpul celor trei apeluri pe care le-a facut la serviciul unic de urgenta 112. In cursul acestei zile, calaul din Caracal se va intoarce in casa groazei si va face reconstituirea uciderii copilei.

Alexandra a ajuns si in spatele curtii criminalului, in incercarea de a scapa cu viata

Indiciile numeroase oferite de Alexandra Macesanu autoritatilor atunci cand a sunat la 112 arata faptul ca ea a facut tot ce i-a stat in putinta ca sa fie salvata. Desi era doar o copila si fusese torturata, ea a fost atenta la ceea ce a vazut din momentul in care a ajuns pe proprietatea monstrului care a rapit-o. In poza de mai jos, dar si in galeria foto a articolului puteti vedea portile pe care adolescenta le-a mentionat atunci cand a sunat la 112 ca sa ceara ajutorul.

Gheorghe Dinca va pleca din arestul IPJ Dolj pentru reconstituirea crimelor la ora 14:00,. “Am fost convocati pentru ora 14:00 sa mergem pe teren . Din convocare inteleg ca se va merge doar la domiciliul acestuia”, a spus Alexandru Bogdan, avocatul din oficiu al lui Gheorghe Dinca.

Va reamintim ca asasinul din Caracal a recunoscut ieri ca a omorat-o si pe Luiza Melencu, fata de 18 ani, care a disparut la mijlocul lui aprilie.

coral