Mutare de ultima clipa a familiei Alexandrei Macesanu. Dupa ce anchetatorii au reconstituit crimele pe care Gheorghe Dinca sustine ca le-a comis la Caracal, familia Alexandrei refuza sa creada ca tanara e moarta.

Avocatul familiei Macesanu a depus la DIICOT o cerere prin care le solicita procurorilor sa faca verificari privind posibile locatii in care se afla Alexandra, dupa ce mai multe persoane le-au spus parintilor acesteia ca tanara ar fi in viata, anunta Romania TV.

De asemenea, s-a aflat intre timp ca fragmentele osoase descoperite in locuinta lui Gheorghe Dinca si cele excavate din acelasi imobil din Caracal sunt de origine animala, anunta DIICOT, dupa ce procurorii au primit de la Institutul National de Medicina Legala ”Mina Minovici” raportul final de expertiza medico-legala antropologica.

DIICOT anunta, intr-un comunicat de presa ca, miercuri, Institutul National de Medicina Legala ”Mina Minovici” a transmis procurorilor raportul final de expertiza medico-legala antropologica asupra fragmentelor osoase gasite dupa ce Gheorghe Dinca a fost condus pe teren pe 5 august 2019, in zona de liziera de padure amplasata pe terenul statiunii de cercetare si dezvoltare agricola Caracal, ca fiind locul unde a aruncat mai multe fragmente osoase ce au fost identificate si ridicate.

Din concluziile raportului de expertiza, arata DIICOT, rezulta faptul ca fragmentele osoase si fragmentele dentare expertizate provin de la scheletul unei singure persoane de sex feminin la care se estimeaza varsta biologica la momentul decesului de circa 15-19 ani.

Resturile scheletale si dentare identificate in liziera padurii statiunii agricole Caracal provin de la o alta persoana decat cea descoperita la data de 26.07.2019, respectiv Alexandra Macesanu.

De asemenea, tot miercuri, Institutul National de Medicina Legala ”Mina Minovici” a transmis DIICOT – Structura Centrala raportul final de expertiza medico-legala antropologica asupra fragmentelor osoase descoperite in toate perimetrele cercetate in locuinta lui Gheorghe Dinca si a excavatiilor efectuate in incinta casei, in perioada 12.08.2019 – 28.08.2019.

coral