Unchiul Alexandrei Macesanu, Alexandru Cumpanasu, considera ca nepoata sa este in viata. Nu se poate impaca, fireste, cu ideea ca Alexandra  murit – Gheorghe Dinca recunoscand in fata anchetatorilor ca a ucis-o pe adolescenta -, insa spune ca va duce, in continuare, aceasta lupta.

Alexandru Cumpanasu doreste ca expertiza ramasitelor umane descoperite in curtea lui Gheorghe Dinca sa fie analizate si in strainatate, cu atat mai mult cu cat, pana in prezent, exista doar o declaratie ”soft” despre ceea ce s-a intamplat in ”Casa Groazei” din Caracal.

„Din punctul meu de vedere nu exista alta varianta ca acest copil traieste. Daca rezultatele din strainatate vor arata ca exista ADN acolo, nu o sa spun ca nu  e adevarat. Parintilor nu le pot cere lucrul acesta, nici eu nu cred ca ma voi putea impaca stiind toate nenorocirile care vor iesi la iveala din investigatia Sectiei Speciale de la Parchetul General. In prezent avem o declaratie extrem de light, de soft despre ceea ce s-a intamplat acolo.Sunt lucruri care vor trimite anumite persoane la puscarie. Aceasta lupta va fi pana la final”, declarat Alexandru Cumpanasu la Antena 3.

”Au fost si amenintari directe”

Unchiul Alexandrei Macesanu sustine ca a fost amenintat de anchetatori.`

coral