O noua informatie senzationala vine in sprijinul ipotezei conform careia – in pofida celor declarate de Gheorghe Dinca in fata anchetatorilor – Alexandra Macesanu este in viata. ”Monstrul din Caracal” a recunoscut ca a ucis-o pe Alexandra, iar specialistii INML au descoperit ADN-ul adolescentei in urma expertizarii fragmentelor osoase prelevate din cuptorul improvizat de Gheorghe Dinca, insa familia fetei spera, in continuare, ca aceasta traieste.

Patroana unui bar din Italia sustine ca a vazut-o pe Alexandra Macesanu, fata intrand in local si a servind un suc. Nu era singura, ci insotita de un barbat despre care patroana barului a spus ca ar fi fost de nationalitate araba sau albaneza. Acesta ar fi platit sucul Alexandrei, a declarat femeia. Alexandra ar fi cerut ajutor, inainte ca in bar sa intre si misteriosul barbat.

„A luat un suc pe care i l-a platit baiatul care a intrat dupa ea si inainte sa intre baiatul asta, ea a spus: “Te rog frumos, ajuta-ma! Ajuta-ma!” Eu i-am raspuns tot in romana: “De ce sa te ajut?” Si dupa aceea, cand a intrat baiatul acela in bar, s-a oprit”, a spus romanca ce detinea barul, in timpul emisiunii ”Acces Direct” de la Antena 1.

”Maiou alb, fusta de blugi, tocuri”

Femeia a descris-o pe Alexandra Macesanu, spunand si cu ce era imbracata aceasta si, mai mult, a insistat asupta ideii au recunoscut-o si mai multe persoane care se aflau in bar la momentul respectiv.

„Avea un maiou alb pe ea, un maiou. Avea o fusta de blugi, cu un lant pe partea stanga si o pereche de tocuri inalte, rosii cu alb si avea parul prins in coc. Ziceai ca ori de beata, a baut ceva ori drogata ori era fumata. Nu stiu ce sa spun. Era palida la fata. Din spusele unor persoane care vin mereu la bar, care se uita mereu la emisiuni si au spus: “Fata asta a fost disparuta acum doua, trei luni din Romania”, a adaugat aceasta.

coral