Pare incredibil, insa rezultatele comunicate de specialistii INML – referitoare la ADN-ul Alexandrei Macesanu – sunt… contrazise de realitatea imediata. Romanii aflati in strainatate au urmarit cu foarte mare atentie cazul ”Caracal” si iata ca apar informatii conform carora adolescenta a fost, din nou, vazuta.

La postul italian Rai 3, mama Alexandrei a sustinut ca Alexandra este vie, facand un apel disperat catre toti cei care ar vedea-o. Femeia i-a rugat sa anunte imediat politia, astfel incat sa poata fi descoperita fata despre care Gheorghe Dinca a declarat ca a ucis-o. Va reamintim ca, in urma cu mai multe zile, o romanca (patroana unui local din Napoli) a declarat, la randul ei, ca Alexandra Macesanu a intrat la ea in bar.

Acum, o alta persoana din Italia sustine ca a vazut-o pe Alexandra intr-un restaurant. Femeia spune ca – pe data de 30 iulie – a mers cu sotul sau la un restaurant, iar acolo a recunoscut-o pe Alexandra.

“Eu am vazut-o (n.red – . pe Alexandra Macesanu) pe 30 iulie. Deci, pot fi pusa la detectorul de minciuni! Pot jura! Pot face tot ce imi cereti, la tribunal. Nu imi este frica! Eu cred ca in acea seara ea a fost plasata din nord, aici in sud. Deci era un grup foarte mare, cum am pus poza, erau persoane periculoase”, a declarat romanca pentru “Acces Direct”.

”Cu ochelarii la ochi, fiind trista”

Femeia a povestit, in aceeasi emisiune, ca Alexandra parea mai matura decat varsta ei, insa nu era vorba despre o maturitate fizica, ci de una care razbatea din privirea ei.

”Am privit-o fix… “De unde o cunosc?” Cu totii impreuna! Cu totii impreuna, cu totii impreuna cu acel grup. A patra, a cincea persoana, pentru ca mergeau si ei in sir, ca sa se aseze la masa, am fixat-o: “Cine este? De unde o cunosc?” Realizand, uitandu-ma fix la fotografia ei imbracata in negru, cu ochelarii la ochi, fiind trista… Deci, sincera sa fiu, mie mi-a parut mai matura decat varsta ei, 15-16 ani. Dar nu matura fizic, matura…  efectiv chipul ei, privirea ei”, a mai spus femeia.

coral