Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, s-a clasat pe locul patru in Caracal. In schimb, candidatul la prezidentiale a fost votat masiv in comuna Dobrosloveni, localitatea natala a nepoatei lui.

In Caracal, Alexandru Cumpanasu a obtinut 917 voturi, clasandu-se pe locul al patrulea. Pe primul loc s-a situat Viorica Dancila (4.127 voturi), urmata de Klaus Iohannis (3.167 voturi) si de Mircea Diaconu – 1.793 de voturi, scrie Agerpres.

Alexandru Cumpanasu a obtinut un rezultat bun in comuna Dobrosloveni, localitatea natala a Alexandrei Macesanu, fata ucisa de Gheorghe Dinca.

El s-a clasat pe primul loc in Dobrosloveni, cu 527 voturi (34,69%), fiind urmat de candidatul PSD, Viorica Dancila, cu 424 de voturi (27,91%) si de Klaus Iohannis cu 261 de voturi (17,18%), potrivit datelor publicate de Autoritatea Electorala Permanenta.

In judetul Olt, Cumpanasu s-a situat pe locul al cincilea, cu 8.057 voturi (4,41%), iar pe primul loc,Viorica Dancila, cu 42.99% din voturi.

Inainte de alegerile din tara, mai exact vineri seara, Alexandru Cumpanasu a transmis live pe Facebook si a intrat in direct la mai multe televiziuni, sustinand ca investigatorii pe care i-a angajat au reusit sa o gaseasca pe Luiza Melencu. In acest timp, DIICOT a declarat pentru Libertatea ca nu exista informatii ca tanara despre care Gheorghe Dinca a afirmat ca a ucis-o este in viata, in Italia.

coral