News Flash:

Alexandru Rafila: Clujul, unul dintre județele în care ”bubuie infectările cu coronavirus”

24 Martie 2022
1247 Vizualizari | 0 Comentarii
Crestere alarmanta a infectarilor in Cluj

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a vorbit, miercuri, despre creşterea numărului de cazuri de coronavirus, explicând că acestea apar în oraşele mari, o treime din numărul de cazuri de miercuri fiind în municipiul Bucureşti, urmat de Cluj şi Timişoara. ”Cele ai multe cazuri apar, ca de obicei, în oraşele mari, unde mobilitatea populaţiei este mai mare.”

”Se respectă, dacă vreţi, ceea ce s-a întâmplat şi în perioadele anterioare, oraşele cele mai mari cu activitate intensă, cu acţiuni multiple dau cele mai mari cifre. Această creştere care se înregistrează în aceste zile o monitorizăm cu atenţie”, a declarat ministrul Sănătăţii.

Acesta a precizat că Ministerul Sănătăţii a păstrat toate instrumentele în ceea ce priveşte diagnosticul, evaluarea şi tratamentul acestor pacienţi.

”Există aceeaşi capacitate operaţională. Încurajăm testarea ca măsură de control al acestei pandemii în ţara noastră. Este un trend general înregistrat în Uniunea Europeană şi, în mod evident, recomandăm cu foarte multă seriozitate aş spune păstrarea măsurilor de protecţie individuală”, a mai afirmat Rafila. În ultimele zile se constată o nouă crştere a numărului de cazuri noi de coronavirus.

 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1360 (s) | 33 queries | Mysql time :0.054208 (s)