News Flash:

Alin Coleșa, deputat AUR, cere clarificări conducerii UMF cu privire la „condiționarea de vaccinare a accesului studenților la stagiile clinice”

20 Ianuarie 2021
1019 Vizualizari | 0 Comentarii
Alin Colesa

Deputatul Alin Coleșa (AUR Cluj) solicită lămuriri din partea UMF Cluj-Napoca în privința condiționării de vaccinarea împotriva SARS-CoV-2 a accesului studenților la stagiile clinice, după declarațiile recente ale rectorului Anca Buzoianu potrivit cărora studenții universității care nu se vaccinează, nu vor intra în nici un spital. Alin Coleșa semnalează o posibilă încălcare a accesului la educație în cazul studenților care nu se vaccinează. 

Rectorul Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca, Anca Buzoianu, a declarat că studenții universității care nu se vaccinează, nu vor intra în nici un spital.

„Nu este o regulă, fiindcă se găsesc soluții alternative, să fie testați, eventual înainte, dar nu putem să riscăm să-i lăsăm lângă pacienți și să infecteze pe cineva. Mă refer la cei din anii mari, care au contact direct cu pacienții.

Oricum avem un procent semnificativ de studenți care s-au vaccinat și care au înțeles importanța vaccinului. E cea mai rapidă și cea mai sigură metodă de a ajunge la o oarecare normalitate”, a susținut rectorul UMF pentru G4Media.ro

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1681 (s) | 33 queries | Mysql time :0.067656 (s)