Alina Voinea, fosta concurenta la “Temptation IslandInsula Iubirii”, a ramas insarcinata. Iar tatal este chiar partenerul ei din emisiune, Alexandru Margineanu. Cuplul a aflat vestea imediat dupa Revelion si este in extaz.

Alina Voinea si Alexandru Margineanu au devenit cunoscuti dupa ce au participat la emisiunea “Insula Iubirii”. “Suntem un cuplu spontan, deschis, dornic de aventura. Vrem sa ne testam iubirea inainte de nunta”, au declarat cei doi concurenti in 2015, cand au intrat in competitie.

A depasit problemele medicale!

Ispitele nu au reusit sa le distruga relatia si, intre timp, Alina si Alexandru s-au casatorit! Mai mult, imediat dupa Revelion au primit o veste care i-a bucurat enorm. Frumoasa blonda, care si-a testat relatia in show-ul de la Antena 1, este insarcinata! Si-a dorit mult un copil, dar, din motive de sanatate, nu a putut ramane, pana acum, gravida.

Iata insa ca anul 2019 a venit cu o bucurie pentru ea si sotul ei. Alina si Alexandru Margineanu vor deveni parinti si ard de nerabdare sa-si stranga in brate rodul iubirii. Fosta concurenta de la “Insula Iubirii” ar urma sa devina mamica la finalul lunii august sau, cel mai tarziu, la inceputul lui septembrie.

Altfel, Alina are, in prezent, un corp de invidiat, desi, dupa terminarea show-ului, acumulase cateva kilograme. Lucrurile se vor schimba insa in saptamanile urmatoare, pe masura ce sarcina va evolua. De partea cealalta, Alexandru si-a indeplinit visul dupa ce a participat la “Insula Iubirii” si, in prezent, este instructor si antrenor personal de fitness. In octombrie 2017 a obtinut atestatul.

Ce este “Insula Iubirii”

“Temptation Island – Insula Iubirii” a adus telespectatorilor povesti de viata incredibile, noi ispite si situatii complet neasteptate si nemaintalnite in sezoanele anterioare. Emisiunea este prezentata de Radu Valcan. Cel de-al patrulea sezon al celui mai fierbinte reality-show a inceput in toamna anului 2018.

Anul trecut, pe 2 decembrie, in cadrul show-ului s-a anuntat ca producatorii de la Antena 1 au luat decizia sa filmeze si cel de-al cincilea sezon la scurt timp dupa ce s-a tras cortina peste sezonul cu numarul patru. Asta inseamna ca, in curand, vor rula episoade din noul sezon de la “Temptation Island – Insula Iubirii”.

Patru cupluri, 12 tentatii, 15 zile si o insula plina de capcane. Acestea sunt “ingredientele” show-ului. La final, doar iubirea adevarata va trece testul, iar perechile vor afla daca sunt legate doar de obisnuinta sau, dimpotriva, de sentimente adevarate. coral