Dupa noua ani de relatie si trei de casnicie, What’s Up si Simina au decis sa isi spuna ”Adio”. Vestea despartirii celor doi a luat prin surprindere intreg showbiz-ul romanesc.

What’s Up si Simina au format unul dintre cele mai discrete, dar si indragite cupluri din showbiz si nimeni nu se gandea ca vor ajunge sa stea departe unul de celalalt. Recent, cei doi au decis sa puna punct mariajului si sa mearga pe drumuri diferite in viata.

”Au fost noua ani frumosi cu bune cu rele, dar se pare ca, in momentul in care apare nepotrivirea, iubirea se poate transforma in obisnuinta. Te iubesc ca om, Simina, iti multumesc atat pentru momentele frumoase in care am crescut, cat si pentru toate momentele grele din care am invatat ce nu vrem de la viata, dar am crescut. Ne asteapta o viata lunga in fata, sper sa-ti gasesti sufletul pereche si sa primesti tot ce n-am putut eu, ca barbat, sa-ti ofer.

P.S.: Rog presa, prietenii apropiati, cunostintele, fanii si haterii sa nu ne intrebe nimic cel putin o perioada, avem nevoie sa digeram si noi situatia, momentan. S-a destramat ceva ce am cladit noua ani. Mergem mai departe. Numai bine tuturor!”, a scris artistul pe contul sau de socializare.

“Il tinea in teroare atunci cand era vorba de…”

O persoana din anturajul cantaretului a facut marturisiri incredibile. Potrivit spuselor acesteia, de ceva vreme, intre cei doi situatia era extrem de tensionata, iar certurile pareau sa fie la ordinea zilei, cu toate ca, atunci cand apareau in public, incercau sa mascheze problemele conjugale.

”Au petrecut extrem de mult timp impreuna, iar acest lucru se pare ca le-a afectat relatia. In ultima perioada, certurile erau pe ordinea de zi intre Marius si Simina. Ea s-a saturat de aiurelile lui si in fiecare zi situatia era tensionata. De noua ani ei sunt impreuna, acasa, dar si in plan profesional. Incercau sa mascheze in public, dar Simina era o dictatoare si il tinea in teroare atunci cand era vorba de cariera lui si cred ca de aici a degenerat totul”, ne-a declarat sursa citata.

Momente tensionate dupa concert!

Mai mult decat atat, in urma cu cateva saptamani, Simina si Marius au fost protagonistii unui episod tensionat la un eveniment organizat in Capitala, acolo unde artistul a sustinut un mega-show. Potrivit surselor noastre, Simina si What’s Up s-au certat, in culise, dupa ce artistul a declarat unor reporteri anumite lucruri care se pare ca nu au fost pe placul acesteia.

”Au avut un schimb de replici acide in backstage-ul de la evenimentul organizat de S.T.B. Simina a tipat la Marius si s-a exteriorizat in momentul in care a aflat despre o declaratie pe care acesta a oferit-o unor reprezentanti ai presei. Simina a tunat si a fulgerat”, a declarat un martor al scenelor uluitoare.

  coral