Gigi Becali a primit o livrare speciala duminica, 14 aprilie. Latifundiarul din Pipera a gasit la poarta vilei sale din Pipera un pachet imens.

Gigi Becali va manca in aceasta vara pepeni verzi gustosi din propria gradina. Rasadurile au fost aduse de la Dabuleni, din patria lubenitelor. „Ieri am avut o livrare speciala in Pipera la domnul Gigi Becali. Calitatea ne recomanda! ???”, au postat pe retelele de socializare  reprezentantii societatii Pepeni verzi, altoiti din Dabuleni. Acesti au postat pe pagina de facebook ca i-au dus latifundiarului 1.000 de rasaduri la pretul de 2,5 lei bucata.

Societatea  vinde rasaduri de pepeni verzi altoiti si ofera si consultanta pentru infiintarea unei culturi. In orasul Dabuleni, anual, sunt peste 900 de hectare de teren cultivate cu lubenita, iar specialistii sustin ca in fiecare an fermierii ies cu 10 zile mai devreme pe piata pe motiv ca solul este unul nisipos si atrage caldura, iar astfel pepenii se copt mult mai repede. „Solurile nisipoase din zona se incalzesc foarte bine, dar se si racesc la fel de bine.“, a precizat Aurelia Diaconu, director Statiunea de Cercetare Dabuleni.

Gigi Becali si-a sfintit stana din Pipera

Latifundiarul din Pipera a chemat doi preoti ca sa-i sfinteasca turma de oi, pe care o paste pe un teren ce valoreaza 50 de milioane de euro.

Becali a declarat ca nimic nu-l relaxeaza mai mult decat privitul oilor la pascut. In postul Pastelui, afaceristul si-a sfintit stana din Pipera.  El a fost surprins de paparazzi alaturi de cativa preoti, la cativa pasi de vilele milionarilor din Pipera. Imbracat in negru si cu un toiag cu maner de aur, el a participat la slujba de sfintire stanei sale.

El detine 150 de mioare si terenul in valore de 50 de milioane de euro pe care isi creste animalele este o oaza de relaxare. Comentariile locuitorilor din jur, care se plang de mirosul venit de la stana si de oile care blocheaza uneori traficul, nu il descurajeaza deloc pe Becali din a face ceea ce ii place.

coral