Amalia Bellantoni are casa de cinci milioane de euro. Cel puțin așa susține fosta concurentă de la Chefi la Cuțite. Însă după ce și-a Arafat locuință la TV, Sicilianca a avut parte de o întâmplare nu tocmai fericită.

Locuință Amaliei Bellantoni se afla în centrul Bucurestiului, iar zilele trecute ea și-a prezentat casa la un post de televiziune. Telespectatorii au rămas uimiți când au văzut în ce lux trăiește una dintre cele mai controversate concurente de la show-ul culinar de la Antena 1.

Amalia Bellantoni are casa de cinci milioane de euro. Ce a pățit după ce a prezentat-o la TV

După ce și-a prezentat casa în valoare de cinci milioane de euro din centrul Bucureștiului, Amalia Bellantoni și-a găsit mășina vandalizată în parcare. Autoturismul avea parbrizul spart, iar pe el se aflau ouă, pâmânt, dar și un mesaj de amenințare.

”Omul nu mai are voie să aibă o viață privată, nu mai are voie să aibă o stare de bine pentru că se găsește cineva să-ți vandalizeze mășina”, a spus Amalia Bellantoni la XNS.

”N-am pe cine să bănuiesc. Cei de pe strada Mătăsari nu cred că au stat să cumpere ouă că să-mi arunce mie pe parbriz”, a afirmat ea.

Locuința Amaliei Bellantoni valorează cinci milioane de euro, datează din anul 1930 și este amenajată în stil sicilian.

„Nu este o casă normală, un apartament sau o vilă, avem o mică structură, o mică Sicilie în centrul Bucureștiului.”, a spus Amalia la XNS despre casa să.

La fiecare pas, în reședința fostei concurente de la Chefi la cuțite se găsesc obiecte autentice și de efect, specifice Italiei. Multe dintre articolele care îi împodobesc casa sunt realizate de soțul său.

coral