Bărbatul care şi-a prins soţia în pat cu altcineva a avut o reacţie incredibilă. Pur şi simplu, i-a luat amantului hainele şi i-a spus să plece. Apoi l-a urmărit cu maşina şi a filmat toată aventura ce a stârnit uimirea trecătorilor.

Aventură amoroasă cu final neaşteptat, care stârneşte hohote de râs, la Craiova. Un bărbat a fost văzut alergând complet dezbrăcat pe stradă după ce, prins de un soţ înşelat, a fost dat afară, în pielea goală,  din casă. Totul s-a întâmplat la sfârşitul săptămânii trecute. Cei doi soţi locuiesc în cartierul craiovean Cernele şi au un magazin chiar în faţa casei. 

Omul era la prăvălie, dar la un moment dat a intrat în casă. A fost momentul în care şi-a surprins soţia dezbrăcată, alături de un alt bărbat. Calm, i-a luat acestuia hainele şi i-a cerut să plece imediat din dormitor. Disperat, amantul a zbughit-o afară şi a luat-o la fugă pe străzi. 

Soţul a scos telefonul şi a început să-l urmărească în timp ce-l filma.

 

În maşină, alături de soţ a urcat şi un prieten. Cei doi au dat drumul la muzică şi l-au filmat pe bărbatul care fugea pe străzi în pielea goală aproape trei kilometri.

Fără să aibă habar despre ce este vorba, trecătorii îşi făceau cruce când îl vedeau pe bărbat cum fuge gol-goluţ pe străzi, pe lângă case şi maşini. Şoferii îl claxonau, iar unii dintre ei îi strigau, râzând: „Unde te duci, frate, aşa?… Bă, unde e masca? Să păstrezi distanţa!”.

Amantul umilit a reuşit în cele din urmă să se refugieze într-o benzinărie unde a şi cerut ajutor.

coral