Sotia fostului component al trupei Hi-Q a lucat in televiziune, la emisiunea Acces Direct, insa a plecat. Aceasta a explicat care a fost motivul pentru care a decis sa renunte.

Florin Grozea, in varsta de 39 de ani, si Ioana, in varsta de 29 de ani, s-au casatorit in luna iunie a anului 2011 si formeaza un cuplu de invidiat. Cuplul are doi copii, Sasha si Raul. Daca Florin Grozea are un trecut profesional cunoscut de toata lumea, fiind fost component al formatiei Hi-Q, despre partenera sa de viata nu se stiu prea multe lucruri.

 Ioana a facut cursuri de actorie, a jucat in seriale si a lucrat la postul de televiziune Antena 1, Insa pentru doar trei luni.

„In 2017 m-am apucat de cursul de actorie al lui Dragos Bucur, a durat vreo sapte luni. A fost foarte frumos, am invatat foarte multe lucruri noi, foarte multe si legate de dezvoltarea personala. Am jucat intr-un serial, apoi intr-o piesa de teatru, am inceput sa fac reclame.

Au inceput sa se aseze lucrurile in directia asta. Serialul a fost difuzat de Pro TV si se numeste „Lectii de viata”. Imi place drumul asta, e frumos.

Am lucrat vreo trei luni si in televiziune, la Antena 1, dar mi-am dat seama ca nu este ceva ce mi se potriveste. Am lucrat la Acces Direct. Oamenii sunt foarte OK, inca mai pastram legatura, dar, pur si simplu, nu m-am regasit in acel context”, a declarat Ioana Grozea pentru okmagazine.ro.

coral