News Flash:

Ambasadorul Republicii Coreea în Romania, in vizita la Cluj

5 August 2020
919 Vizualizari | 0 Comentarii
117273170

"Întrevedere cu Ambasadorul Republicii Coreea în România

Am primit astăzi, la Primăria Municipiului Cluj-Napoca, vizita Excelenței Sale dl Kim Yong Ho, Ambasadorul Republicii Coreea în România.

În cadrul întrevederii, i-am adresat mulțumiri dlui Ambasador pentru implicarea constantă în dezvoltarea relației dintre orașele noastre înfrățite, Cluj-Napoca și Suwon. Am adresat mulțumiri speciale pentru sprijinul acordat Clujului în contextul pandemiei COVID-19 și am discutat despre viitorul comunităților noastre în noul context global.

Cele două orașe au profile asemănătoare, fiind centre importante în regiunile lor în inovare și IT. Colaborarea dintre cele două comunități are o istorie de peste 20 de ani și se bazează pe dimensiunea economică și universitară.

Pe lângă acestea și ecosistemele de inovare, domeniul cultural are de asemenea un rol cheie în dezvoltarea relațiilor dintre țările noastre. Menționez, în acest context, că în cadrul TIFF 2020 - Festivalul Internațional de Film Transilvania - are loc proiecția filmului sud-coreean, aclamat internațional, „Parasite”.

Pe durata vizitei, E.S. dl Kim Yong Ho a fost însoțit de soția sa, dna Kim SungHee și dl Song Hoyoung, personal administrativ în cadrul ambasadei. De asemenea, a fost prezent și dl Lae Weon Park, președintele Open Bridge Consortium, Asociație Culturală și de Afaceri Coreea-România și dl viceprimar Dan Tarcea." a postat domnul Primar Emil Boc pe pagina sa de Facebook.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto

116869516
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1782 (s) | 33 queries | Mysql time :0.074499 (s)