News Flash:

Amfiteatrul complexului Univers „T” este pregătit pentru găzduirea de evenimente

12 Iulie 2022
251 Vizualizari | 0 Comentarii
Amfiteatru Univers T

S-a finalizat renovarea și modernizarea Complexului Hotelier Univers T***, societate comercială a Consiliului Județean Cluj, situat în proximitatea lacului Gheorgheni.

Lucrările de renovare au început în anul 2019 prin modernizarea restaurantelor, teraselor, camerelor de hotel și a sălilor de conferință și s-au finalizat în această perioadă prin modernizarea amfiteatrului, care are acum un design complet nou și un concept de amenajare elegant.

Capacitatea amfiteatrului este de 290 locuri, aceasta permițând găzduirea de conferințe, congrese și evenimente științifice, medicale, culturale și artistice.

Prin această ultimă investiție s-au încheiat lucrările de modernizare a întregului Complex Univers “T”.

            Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Evenimentele clujene pot avea de acum o nouă gazdă, amfiteatrul Complexului Hotelier Univers T. 

Complexul nou renovat întrunește, prin poziționare, noul design, și facilitățile oferite, toate calitățile pentru organizarea de evenimente reușite.

Au fost modernizate cele patru restaurante, terasele, cele 58 de camere și sălile de conferințe, culminând, în acest an, cu renovarea și dotarea amfiteatrului. Acum, întregul complex este pe deplin modernizat, fapt care aduce un plus de atractivitate și competitivitatea pe piața HoReCa.”

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto

Screenshot_2022_07_12_at_16.27_.34_.png
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1183 (s) | 33 queries | Mysql time :0.045046 (s)