Ana Maria Georgescu cucerea publicul în urmă cu mai mulți ani cu melodia „Ochii tăi’. Cu un an în urmă, frumoasa cântăreață a devenit mămică, iar noua postură o fascinează. Despre provocările cu care se întâlnește în viață de mamă, artista vorbește mereu cu maximă sinceritate.

De când a abandonat lumea muzicală, Ana Maria a jucat într-un foarte cunoscut musical, „My Fair Lady’, iar în 2009 s-a căsătorit.

Ana Maria Georgescu este extrem de bucuroasă că a devenit mămică

Ana Maria Georgescu s-a căsătorit cu Norbert Vig la Cluj după ce a fost cerută de nevastă la Paris.

„De cele mai multe ori lucrurile frumoase se întâmplă când te aștepti mai puțin. De exemplu, într-o noapte de mai, în Paris, într-o camera de hotel, doi oameni și-au promis să se iubească o viață. Mai apoi, au ajuns la un castel medieval din Franța, cu oameni minunați, din zilele noastre, au petrecut trei zile și trei nopți și s-au minunat de cât de frumoasă poate să fie viața’.

De un an și jumătate, artista a devenit mămică, iar viața ei s-a schimbat complet. Ori de câte ori are ocazia, Ana Maria vorbește despre fiica ei, Katja, iar cuvintele pe care le folosește sunt extrem de emoționante.

“Dragă Katja,

Dacă aș fi știut acum câțiva ani că într-o singură zi pot face cumpărături, trei feluri de mâncare, trei ieșiri în parc, o vizită la dentist, una la farmacie, iarăși cumpărături, încă o plimbare pe afară, baie cu tine și casa arată chiar onorabil… toate astea în timp ce mă luptam psihic cu o durere înfiorătoare de dinți, aș fi pariat pe mine mai mult. A trebuit să vii tu și să-mi arăți cât de mult înseamnă să mai poți puțin. Ce bine că mă ciupești când dormi, că altfel aș crede că visez!”

coral