Ana Porgras, fosta gimnastă a României intră în luptă la Survivor începând de azi, 4 februarie 2021, după ce a ratat startul competiției din cauza unei accidentări.

Ana Porgras s-a aflat pe lista concurenților care au plecat în Republica Dominicană în urmă cu aproximativ o lună, dar fosta gimnastă a suferit o accidentare înainte de a face deplasarea către locația unde se ține concursul și a fost înlocuită de Elena Marin, fosta asistentă TV.

Ana Porgras (27 de ani) va intra în competiția Survivor în echipa Faimoșilor, acolo unde se mai află concurenți precum Cătălin Moroșanu, Jador, Alexandra Stan, Zanni și Culiță Sterp.

Ana Porgras intră în luptă la Survivor

Ana Porgras a vorbit despre aventura sa de la Survivor înainte de plecarea către Republica Dominicană și a explicat ce îi va lipsi în perioada petrecută în tabăra Faimoșilor.

„Cred că voi face faţă acestei provocări. Am foarte multă răbdare cu oamenii în viaţa de zi cu zi, am capacitatea de a-i asculta, de a-i înţelege. Sunt sensibilă, dar compensez prin forţă fizică, sunt tolerantă şi văd partea bună a lucrurilor.

Cel mai mult îmi vor lipsi apelurile telefonice cu mama mea, pentru că noi vorbim zilnic. Îmi este frică să nu mă accidentez pe trasee, încerc să analizez care este cea mai bună abordare a lor”, a spus Ana Porgras pentru KanalD.

Ana Porgras a câștigat aurul la Campionatul Mondial din 2010

Ana Porgras a fost considerată una dintre fetele de aur ale gimnasticii românești, dar tânăra a fost nevoită să se retragă din gimnastică la doar 18 ani, toate acestea din cauza unei accidentări grave. Incidentul a avut loc cu puțin timp înainte de Jocurile Olimpice de la Londra, din 2012. Printre titlurile câștigate de Ana Pogras se numără medalia de aur câștigată, la bârnă, la Campionatul Mondial din 2010 și cea de bronz, la paralele, de la Campionatul Mondial de Gimnastică de la Londra, din 2009.

coral