Nu mai e un secret ca Anamaria Prodan a fost demolata dupa ce s-a pozat la restaurant. Zilele trecute, Anamaria a servit pranzul la un restaurant de fite din Herastrau si a fost fotografiata in timp ce intindea icre negre pe o tarta. Langa farfurie, se afla si borcanul cu caviar, aproape plin. “Pe bogatie”, a postat Anamaria. Multi internauti au considerat ca Prodanca a facut o aroganta.

Anamaria Prodan a fost demolata dupa ce s-a pozat la restaurant: "Mananca, bucura-te, dar nu trebuie sa te afisezi"

„Ce ipocrita. Sa mananci icre negre aratand. Mananca, bucura-te, dar nu trebuie sa te afisezi. Cred ca s-a saturat lumea de grandomaniile tale…Dupa ce a plecat artista noastra mare din aceasta lume, doamna Ionela Prodan…a inceput Ana sa posteze aceasta bogatie exorbitanta!  Ceea ce da de inteles ca mama ei a avut multi bani de care se bucura ea acum! Si daca tot nu sunt munciti, de ce sa nu-i cheltuiasca pe extravagante si chestii iesite din comun!…Lasa putin de dorit aceasta atitudine a ei, de a-si etala bogatia pe retelele de socializare, de parca ar vrea sa demonstreze cuiva ceva”, au scris cativa internauti.

Anamaria Prodan a fost demolata dupa ce s-a pozat la restaurant. Unii fanii i-au luat apararea

E clar ca Anamaria Prodan a fost demolata dupa ce s-a pozat la restaurant. Altii, insa, i-au luat apararea: “Creiere mici, vroiati sa o vedeti cand mananca fasole?… Nu va inteleg pe unii, parca sunteti soacre acre, cautati pana gasiti defecte, lasati oamenii sa traiasca cum le place…Cand un om, prin actiunile lui, te deranjeaza, poti alege sa-l ignori, dar sa-l urmaresti pentru a-l jigni si a-l ataca (in felul asta, descarcandu-te de frustrari) e de neinteles!”.

coral