A trecut mai bine de un an de la moartea regretatei artiste de muzica populara, iar dorul din sufletele celor care au iubit-o s-a amplificat enorm…. Aflata la mormantul mamei sale, Anamaria Prodan a socat lumea prezenta in cimitir. De curand s-a aflat ce a pus celebra impresara in pachetele date de pomana pentru cantareata Ionela Prodan.

Anamaria Prodan a socat lumea la mormantul mamei sale

Regretata solista de muzica populara Ionela Prodan ar fi implinit 72 de ani duminica, 6 octombrie, daca ar fi reusit sa invinga maladia cumplita cu care a fost diagosticata. Fata cea mare a artistei a socat multa lume cu pachetele mari pe care le-a adus la mormantul acesteia. Anamaria Prodan a fost insotita de cateva rude si prieteni, iar in timpul ceremoniei religioase facuta la locul in care mama ei isi doarme somnul de veci, ea a avut lacrimi in ochi.

Dupa cum puteti vedea in imagine, pungile erau pline cu produse alimentare scumpe, iar printre acestea se numara: branza frantuzeasca, salam de Sibiu, zacusca, icre, cutii de conservesi vin de la calitate, bomboane fine.

“Toata viata a iubit-o pe Ionela Prodan si a incercat orice i-a stat in putinta sa o vindece. Acum, mereu imparte mancare pentru sufletul ei. Intotdeauna, cand vine la cimitir, le ofera oamenilor cate un ban si o sacosa cu de toate. Sa o ajute Dumnezeu!”, a spus una dintre persoanele prezente la pomana Ionelei Prodan, relateaza wowbiz.ro.

Mesaj sfasietor in memoria cantaretei Ionela Prodan

Inainte sa mearga la Cimitirul Bellu, unde este ingropata mama sa, Anamaria Prodan a transmis public un mesaj in memoria celei care i-a dat viata in urma cu 46 de ani.

“La multi ani iubirea, vietii mele!!! Sa razi si sa canti alaturi de ingerii tai azi, de ziua ta!!! Tu esti in sufletul si inima mea! Tu esti forta vietii mele! Tu imi calauzesti pasii secunda de secunda! Te iubesc fara margine mama mea frumoasa!” sunt gandurile sfasietoare transmise de Anamaria Prodan pe contul ei oficial de Instagram.

coral